Huidverbetering

Bel me terug

Van Leeuwen huid- en oedeemtherapie is bereikbaar onder nummer 06 2328 4787. Het eenvoudigste is om uw telefoonnummer achter te laten. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terugbellen!

Naam(Vereist)

Huidverbetering

Wil je een huidverbeterende behandeling om (beginnende) rimpels of cellulite te verminderen? Of wil je de tekenen van het ouder worden als een verslapte huid of vale huid verbeteren? Onze huidtherapeuten behandelen huidproblemen en helpen jouw huid in optimale conditie te houden.

huidverbetering

Wat is huidveroudering?

Geleidelijk aan verliest je huid bij het ouder worden de stevigheid en veerkracht. Hierdoor kunt je last krijgen van:

  • Cellulite
  • (Beginnende) rimpels
  • Verslapte huid
  • Zonneschade
  • Doffe tint
  • Pigmentvlekken

Welke behandelingen zijn er bij huidveroudering?

  • LPG Endermologie: een 100% natuurlijke en pijnloze mechanische bindweefselstimulatie. Hiermee worden de slapende cellen in jouw huid weer aan het werk gezet. Het stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur en maakt de huid gladder, steviger en strakker. LPG-Endermologie kan ingezet worden bij zowel je gezicht als je lichaam bij klachten zoals: cellulitis, lipoedeem, sinaasappelhuid, littekens, een verslapte huid of rimpels.
  • Micro-needling: een speciale pen (Dermapen) met minuscule fijne naaldjes die zeer snel op en neer bewegen in jouw huid. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Je huid wordt gladder en frisser. Fijne lijntjes, rimpels, striae, (acne-) littekens, pigmentvlekken, zonbeschadiging en vergrote poriën worden minder zichtbaar.
  • Chemische peeling: een chemische peeling zorgt ervoor dat het bovenste beschadigde laagje van de huid loslaat. Dit houdt in dat de huid kan gaan vervellen, waardoor de huid wordt gestimuleerd om nieuwe huidcellen te produceren. Zo vernieuwt de huid zichzelf. Hierdoor verminderen fijne lijntjes, zonneschade, acnelittekens en pigmentvlekken. Daarnaast zorgt de peeling ervoor dat de huidstructuur fijner wordt. Het type peeling varieert van mild tot sterk, afhankelijk van de huidschade en conditie van de huid.

Productadvies op maat

Elke huid is anders en heeft een eigen verzorging nodig. Ook het gebruik van de verschillende producten passen we hierop aan. Wij maken gebruik van de merken Mesoestetic en Décaar.

Bel me terug

Van Leeuwen huid- en oedeemtherapie is bereikbaar onder nummer 06 2328 4787. Het eenvoudigste is om uw telefoonnummer achter te laten. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terugbellen!

Naam(Vereist)

"Geen huid is hetzelfde. Er bestaan dan ook geen standaardbehan­delingen. Goede huid­the­rapie staat of valt met een per­soon­lij­ke aan­pak. Niet alleen voor jouw huid, maar ook voor jezelf. Bij onze praktijk voor huid- en oedeemtherapie ben je in goede handen."