Reviewbeleid

Van Leeuwen Huid- en Oedeemtherapie

Bij Van Leeuwen Huid- en Oedeemtherapie hechten we grote waarde aan het verzamelen van reviews. Dit doen we niet alleen om onze dienstverlening te optimaliseren, maar ook om potentiële klanten, partners en leveranciers een eerlijk beeld te geven van onze activiteiten.

Artikel 1 – Herkomst van reviews

Reviews worden verzameld via Google. Om de integriteit van de reviews te waarborgen en neprecensies te voorkomen, is het niet mogelijk om reviews rechtstreeks op onze website achter te laten.

Artikel 2 – Authenticiteit en controle van reviews

Alle ontvangen reviews worden zorgvuldig gecontroleerd op echtheid. Dit omvat het verifiëren of de reviewer daadwerkelijk producten heeft gekocht of diensten heeft afgenomen bij Van Leeuwen Huid- en Oedeemtherapie. Reviews die niet afkomstig zijn van echte klanten of als vals worden geïdentificeerd, worden verwijderd of gerapporteerd.

Artikel 3 – Onafhankelijkheid en beloning

Wij hechten waarde aan de oprechtheid van reviews en betalen of belonen reviewers niet voor het schrijven ervan. Eventuele compensatie aan reviewers wordt volgens de geldende wetgeving vermeld bij de review.

Artikel 4 – Plaatsing van reviews op de website

Reviews die op onze website worden weergegeven, zijn rechtstreeks overgenomen van Google. Hierdoor kunnen (potentiële) klanten de echtheid van de reviews verifiëren. Wijzigingen aan de inhoud van de reviews worden niet aangebracht om een eerlijk en transparant beeld te behouden

Plan een afspraak in

Plan vandaag nog jouw intakegesprek voor een behandeling in! Samen werken we aan een gezondere toekomst voor jou.