Van Leeuwen Huidtherapie - contact - team - Lissa - Hoek

skintip

"Mijn huidverzorging routine is pas compleet met de Hydratonic en Mesoestetic. Het zorgt voor extra hydratatie en levert een waardevolle bijdrage voor ieder huidtype!"
- Lissa, Huidtherapeut

Een tonic (ook wel een toner genoemd) wordt gebruikt na het reinigen van het gelaat. Dit is stap 2 van de huidverzorgingsroutine en zorgt ervoor dat de huid wordt gekalmeerd. Daarbij worden werkzame stoffen van de serums beter opgenomen. Echter bevatten sommige tonics/toners uitdrogende alcohol dat wordt omschreven als alcohol denat of ethanol in de ingrediëntenlijst. Door de verdamping van alcohol op onze huid hebben deze producten een verfrissend en ontvettend effect, maar kunnen ze de huid ook irriteren en uitdrogen. Precies iets wat we niet willen van een toner!

De hydratonic mist van Mesoestetic is vrij van deze irriterende stoffen. Het bevat onder andere rozenwater. Dit verwijdert alle bacteriën, hydrateert, en maakt de huid zacht. Ook het pareltje panthenol (vitamine B5) zit in de Hydratonic mist. Panthenol is een sterke antioxidant die de hydratatie van de huid verhoogt, de wondgenezing bevordert en roodheid van de huid vermindert. Ook alteromonas en lactobacillus ferment extracten zijn toegevoegd. Deze enzymen ondersteunen de huid met de afweer van schadelijke stoffen.

Al met al een echte topper voor in je routine! En niet te vergeten, deze hele fijne Hydratonic mist is geschikt voor ieder huidtype!

Van Leeuwen Huidtherapie - producten - mesoestetic - hydratonic - mist

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent huid- en oedeembehandelingen?

Mis niets! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Ontvang als eerste het laatste nieuws en profiteer van speciale voordelen.

Van Leeuwen Huidtherapie - blogs - huidkaarten - contactformulier
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

"Geen huid is hetzelfde. Er bestaan dan ook geen standaardbehan­delingen. Goede huid­the­rapie staat of valt met een per­soon­lij­ke aan­pak. Niet alleen voor jouw huid, maar ook voor jezelf. Bij onze praktijk voor huid- en oedeemtherapie ben je in goede handen."