Van Leeuwen Huid- en Oedeemtherapie

Bel me terug

Van Leeuwen huid- en oedeemtherapie is bereikbaar onder nummer 06 2328 4787. Het eenvoudigste is om uw telefoonnummer achter te laten. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terugbellen!

Naam(Vereist)

Aandacht voor jou en jouw huid

Zoek je hulp bij de behandeling van jouw huid? Misschien ben je geopereerd en heb je last van oedeem of littekens? Mogelijk wil je van jouw overbeharing of acne af? Of zoek je alleen advies over de verzorging van jouw huid?

De huidtherapeuten van Van Leeuwen begrijpen dat geen huid hetzelfde is. Standaardbehandelingen bij bijvoorbeeld acne, littekens, oedeem of wondverzorging bestaan dan ook niet. Met onze deskundigheid en kennis gaan wij eerst met jou in gesprek. Samen bekijken we welke huidproblemen jij ervaart en welke behandeling voor jouw huid het meest geschikt is.

ML_VLHT50

Direct toegankelijk

Onze praktijk is direct toegankelijk, een verwijzing is dus niet verplicht. Enkel bij oedeemtherapie heb je wel een verwijzing nodig.

Je kunt naar ons worden doorverwezen door bijvoorbeeld:

  • Poli oncologie
  • Poli dermatologie
  • Wondpoli
  • Poli trauma chirurgie
  • Huisarts
  • Thuiszorg
Lymfoedeem behandeling

Oedeem

Wil je meer weten over lipoedeem, lymfoedeem of veneus oedeem? Of wil je weten welke behandeling het beste bij jou past? Wij hebben deze aandoeningen overzichtelijk voor je beschreven. Lees meer op de volgende pagina’s.

Heb je in de loop van de dag last van zware of rusteloze benen? Zwellen je benen en enkels in de loop van de dag op totdat er een branderig gevoel ontstaat? Heb je spataderen of is er verkleuring van jouw huid? Dat kan duiden op veneus oedeem.

Heb je last van een open been? Of heb je last van pijnlijke wonden of littekens na een operatie? Wij geven je persoonlijk advies en de juiste behandeling die op jouw situatie van toepassing is.

Acne behandeling

Huidtherapie

Als huidtherapeut kunnen we diverse aandoeningen behandelen. Elke huid is anders en dus is ook de aanpak van elke aandoening anders. Bekijk hier de verschillende soorten aandoeningen en de huidtherapie die wij kunnen toepassen.

Wil je storende littekens, vaatafwijkingen, brandwonden of acne minder op laten vallen? Of wil je de juiste manier leren om bijvoorbeeld jouw vlekken bij hyperpigmentatie te camoufleren? Onze huidtherapeuten helpen je graag camouflagetherapie toe te passen die aansluit bij jouw huid en aandoening.

Heb je last van dikke, stugge haren op gebieden waar normaal geen of dunne haren groeien? Heb je storende haren in jouw gezicht? Kom dan bij ons langs voor advies. We beoordelen samen met welke behandelingen van overbeharing mogelijk zijn.

Heb je donkere of lichtere vlekken op jouw huid? Heb je last van ouderdomsvlekken of andere storende pigmentaandoeningen? Onze huidtherapeuten geven je graag persoonlijk advies over de verschillende behandelmethodes die passen bij jouw pigmentprobleem.

Wil je een huidverbeterende behandeling om (beginnende) rimpels of cellulite te verminderen? Of wil je de tekenen van het ouder worden als een verslapte huid of vale huid verbeteren? Onze huidtherapeuten behandelen huidproblemen en helpen jouw huid in optimale conditie te houden.

Heb je last van gesprongen bloedvaatjes in jouw gezicht? Of heb je kleine rode bultjes over jouw lichaam? Deze (vaak onschuldige) vaatafwijkingen kun je als cosmetisch storend ervaren. Onze huidtherapeuten hebben verschillende behandelingen om de gevolgen van vaatafwijkingen te verminderen of te laten verdwijnen.

Heb je last van plekjes of bruine vlekken in jouw gezicht? Heb je gerstekorrels of andere bultjes op jouw huid? Deze, vaak goedaardige, huidafwijkingen nemen toe bij het ouder worden. Hoewel ze goedaardig zijn, kun je ze als storend ervaren.

Heb je last van rode bultjes, puistjes en ontstekingen? Heb je dit voornamelijk in het gezicht, op de borst of op jouw rug? Dan heb je misschien last van acne. Onze huidtherapeuten helpen je van deze ontstekingen af en geven advies over het verzorgen van jouw huid.

Heb je last van pijnlijke en verkleefde littekens na een operatie? Of heb je littekens die je cosmetisch ontsierend vindt? Onze huidtherapeuten kunnen jouw littekens behandelen met de juiste technieken voor ieder soort litteken.

Kom in contact of plan een afspraak in!

Zorg nu voor jezelf en neem de eerste stap naar verlichting. Plan vandaag nog jouw intakegesprek voor een oedeembehandeling! Samen werken we aan een gezondere toekomst voor jou.

Bianca
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Ik heb hier een paar jaar oedeem therapie gehad. Het voelde altijd vertrouwd en veilig. De dames zijn heel professioneel en vriendelijk. Ik raad deze kliniek dan ook zeer aan! - Maike

Ik ga al een aantal jaren naar deze praktijk voor oedeem therapie. Alle dames zijn erg bekwaamd en deskundig . Ik ben dan ook erg blij met de dames en voel mij altijd weer als herboren als ik geweest ben. Telkens wordt er bekeken en besproken om de behandelingen aan te passen, mocht dit nodig zijn. Deze praktijk krijg van mij 5 sterren, dubbel en dwars verdiend. Dames gefeliciteerd en nog vele jaren erbij! 🍾🥂👍 - Anja

In oktober ben ik gestart met een Cosmelan behandeling voor hyperpigmentatie in mijn gezicht. Inmiddels is het een maand geleden dat ik gestart ben en ben ik al erg blij met het resultaat. Tussentijds heb ik ook controles wat ik erg prettig vind.

De dames van Van Leeuwen Huidtherapie heel vriendelijk en hebben veel aandacht voor je. - Janine

Als je huid maar goed zit.
Ik kijk nu wat vaker in de spiegel door van Leeuwen! - José

Hele fijne praktijk met veel deskundigheid over lymfoedeem. - Carolien 

Een heel goede huid en oedeem therapie . heel fijne en gezellige dames die je behandeling doen super goed en vakkundig. - Rob

Zeer professionele en prettige praktijk. Ik kijk altijd uit naar de geplande afspraken omdat ik me verheug op de mooie resultaten! - Caro

Echt heel fijn om bij Bianca, van huidtherapie van Leeuwen, onder behandeling te zijn geweest. Heel vertrouwd en veilig wat in deze kwetsbare periode van mijn leven erg belangrijk is geweest! Nogmaals hartelijk dank. 💐💋 - Bianca

Ik kom al heel wat jaar bij van leeuwen zo'n 7a 8 jaar ik vind het een hele fijne praktijk en hele fijne medewerkers echt een aanrader. - Natasja

Zeer deskundig en professioneel. - José

Geen huid is hetzelfde. Er bestaan dan ook geen standaardbehan­delingen. Goede huid­the­rapie staat of valt met een per­soon­lij­ke aan­pak. Niet alleen voor jouw huid, maar ook voor jezelf. Bij onze praktijk voor huid- en oedeemtherapie ben je in goede handen.