Huisregels en veelgestelde vragen

Bel me terug

Van Leeuwen huid- en oedeemtherapie is bereikbaar onder nummer 06 2328 4787. Het eenvoudigste is om uw telefoonnummer achter te laten. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terugbellen!

Naam(Vereist)

Huisregels en veelgestelde vragen

Afhankelijk van de zorgverzekeraar en uw aanvullende verzekering worden bepaalde behandelingen zoals oedeem-, acne- of camouflagetherapie mogelijk vergoed. Een enkele behandeling valt binnen de basisverzekering. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen of u iets vergoed krijgt en hoeveel.

Bij een chronische indicatie handelt Van Leeuwen Huidtherapie de declaraties direct met de zorgverzekering af. U ontvangt geen factuur van ons. Houd wel rekening met het verplicht eigen risico. U ontvangt van uw zorgverzekeraar een afrekenspecificatie.

Bij de overige huidtherapeutische behandelingen wordt er direct na de behandeling afgerekend. U krijgt een factuur mee en kunt deze in het geval van vergoede zorg bij uw zorgverzekeraar declareren.

De kosten van de behandelingen variëren, dit is afhankelijk van het soort behandeling en de behandeltijd. Kijk voor meer informatie bij tarieven.

U kunt ten alle tijden terecht bij een huidtherapeut zonder verwijzing, indien u voor vergoeding in aanmerking wilt komen is een verwijzing meestal noodzakelijk. Bij de geringste twijfel over uw huidaandoening zal de huidtherapeut besluiten niet te behandelen en u alsnog doorsturen naar uw (huis)arts voor verder onderzoek.

U kunt elke werkdag tussen 08:30 en 16:30 uur telefonisch of via e-mail een afspraak maken, verzetten of annuleren. Het annuleren van een afspraak dient 48 uur van tevoren te worden gedaan, anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Van Leeuwen Huidtherapie bevindt zich op de 1e verdieping in het gezondheidscentrum De HOED aan het Kampveld 10k. Parkeren kan voor de deur, dit is gratis van 00:00 uur tot 12:00 uur of in de Prinsenhofgarage op 3 minuten loopafstand.

Komt u met het openbaar vervoer, dan zijn wij met tram 1 en 19 (halte Nieuwe Plantage) of bus 51 (halte Van Houtenstraat) te bereiken.

Gelukkig kunnen wij onze werkzaamheden ondanks het coronavirus nog blijven uitvoeren. Dit doen wij natuurlijk wel met de nodige maatregelen die door onze beroepsvereniging zijn vastgesteld. Om besmetting te voorkomen nemen wij de volgende maatregelen:

  • Wij dragen zo nodig een mondkapje en handschoenen tijdens de behandeling;
  • De behandelstoel wordt na elke behandeling gereinigd;
  • Het desinfecteren van alle gebruikte materialen tijdens de behandeling en ook de deurknoppen en stoelen in de wachtruimte worden meegenomen;
  • Er zijn extra zitplaatsen gecreëerd om op 1,5m afstand van elkaar te zitten in de wachtruimte;
  • Extra vragen over de gezondheid en gezondheid gerelateerde klachten kunnen worden gesteld door de huid- en oedeemtherapeut.

Wat wij vragen van u:

  • Desinfecteren van de handen bij aankomst, in de wachtkamer staat een desinfecterende spray;
  • Wij vragen iedereen om indien mogelijk alleen naar de praktijk te komen en niet eerder dan 10 minuten voor de afspraak aanwezig te zijn.
  • Bij (milde) klachten, blijf thuis en laat u testen. Anders zien wij u natuurlijk graag in de praktijk!

Wanneer u bij ons in behandeling bent voor oedeemtherapie en het is noodzakelijk dat een therapeutische kous wordt aangemeten, dan kunnen wij er een voor u aanmeten.

Bent u niet in behandeling voor oedeemtherapie, dan adviseren wij u naar een andere instantie te gaan.

Is uw vraag hierbij nog niet beantwoord? Neem dan telefonisch contact op of via ons contactformulier.

Bel me terug

Van Leeuwen huid- en oedeemtherapie is bereikbaar onder nummer 06 2328 4787. Het eenvoudigste is om uw telefoonnummer achter te laten. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terugbellen!

Naam(Vereist)

"Geen huid is hetzelfde. Er bestaan dan ook geen standaardbehan­delingen. Goede huid­the­rapie staat of valt met een per­soon­lij­ke aan­pak. Niet alleen voor uw huid, maar ook voor uzelf. Bij onze praktijk voor huid- en oedeemtherapie bent u in goede handen."