Camouflage

Bel me terug

Van Leeuwen huid- en oedeemtherapie is bereikbaar onder nummer 06 2328 4787. Het eenvoudigste is om uw telefoonnummer achter te laten. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terugbellen!

Naam(Vereist)

Camouflage

Wil je storende littekens, vaatafwijkingen, brandwonden of acne minder op laten vallen? Of wil je de juiste manier leren om bijvoorbeeld je vlekken bij hyperpigmentatie te camoufleren? Onze huidtherapeuten helpen je graag camouflagetherapie toe te passen die aansluit bij jouw huid en aandoening.

Camouflage

Wat is camouflagetherapie?

We gebruiken camouflagetherapie om bijvoorbeeld vaatafwijkingen, littekens of andere huidaandoeningen minder op te laten vallen.

In onze praktijk in Delft gebruiken wij de volgende producten die voor ieder huidtype geschikt zijn:

  • DermaColor Camouflagecrème: speciaal ontwikkeld voor het camoufleren van kleurafwijkende huidaandoeningen, littekens en tatoeages.
  • Oxygenetix Foundation: zuurstof doorlatende crème op basis van Aloë Vera. De intensieve hydratatie en bescherming brengt de huid in optimale conditie en houdt de huid gezond. Voor een perfecte en egale dekking, zelfs na de meest intensieve behandelingen als peelings en microneedling.

Hoe brengt je camouflageproducten aan?

De camouflageproducten zorgen voor een egale dekking, intensieve hydratatie en bescherming van de huid. Ook hebben ze een antibacteriële werking. Het is watervast, veegvast en huidvriendelijk. De juiste techniek om de producten aan te brengen leren wij je tijdens de behandeling. Vervolgens kun je dit zelf (dagelijks) toepassen.

Effecten behandeling

Camouflagetherapie geneest niet, maar helpt kleurafwijkingen minder zichtbaar te maken. Bij deze therapie kiezen we samen een camouflagekleur uit om de storende kleurverschillen van de huid tijdelijk te verbergen. Hierdoor kun je jezelf zekerder voelen en jouw huid cosmetisch mooier vinden.

Camouflage producten

Bel me terug

Van Leeuwen huid- en oedeemtherapie is bereikbaar onder nummer 06 2328 4787. Het eenvoudigste is om uw telefoonnummer achter te laten. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terugbellen!

Naam(Vereist)

"Geen huid is hetzelfde. Er bestaan dan ook geen standaardbehan­delingen. Goede huid­the­rapie staat of valt met een per­soon­lij­ke aan­pak. Niet alleen voor jouw huid, maar ook voor jezelf. Bij onze praktijk voor huid- en oedeemtherapie ben je in goede handen."