Vacature Huid- en oedeemtherapeut

Werken bij Van Leeuwen Huidtherapie

Over Van Leeuwen Huidtherapie

Van Leeuwen Huidtherapie is al meer dan 25 jaar gevestigd in Delft. Veel verschillende zorgvragen komen in onze praktijk aan bod, waarvan oedeemproblematiek en oncologische nazorg de grootste doelgroepen zijn. Wij werken veel samen met (huis)artsen, professionals uit de wijkverpleging en ziekenhuizen.

Heleen van Leeuwen (oprichter) gaat per oktober 2024 met pensioen, wij zijn daarom opzoek naar een huidtherapeut om ons team te versterken. Wij zoeken een zelfstandige, enthousiaste huidtherapeut voor 24 uur per week per 01-07-2024, met affiniteit voor de medische kant van het beroep. Ook wanneer je bijna afstudeert en stage-ervaring hebt binnen de oedeemtherapie, nodigen we je uit om op deze vacature te reageren.

Ons aanbod omvat: peeling en producten van Mesoestetic, Décaar en Dermasence. Laserontharing met de LightSheer Desire diode laser en elektrisch epileren met de Apilus Senior. Coagulatie van huidafwijkingen met de Apilus Senior. Integrale oedeemtherapie inclusief LPG Endermologie, lymfapress en deep oscilation. We bieden ook behandelingen aan huis voor oedeempatiënten in Delft.

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Heb je interesse?

Stuur je motivatiebrief én C.V. inclusief foto via onderstaand formulier!

Plan een afspraak in

Plan vandaag nog jouw intakegesprek voor een behandeling in! Samen werken we aan een gezondere toekomst voor jou.