Partners

Multidisciplinair samenwerken in huid- en oedeemtherapie

Partner in huid- of oedeembehandeling?

Om de meest optimale, multidisciplinaire zorg aan te kunnen bieden werken wij uitsluitend samen met de beste partners om de juiste zorg op maat aan te kunnen bieden.

Momenteel werken wij samen met diverse gezondheidscentra, ziekenhuizen en huisartsen om middels multidisciplinaire samenwerkingen de best mogelijke zorg aan te bieden. Denk hierbij aan Gezondheidscentrum de Hoed, Huisartsen in omgeving Delft, Rijswijk, Westland en Ypenburg, maar ook aan de Resculpt Clinic of het Reinier de Graafgasthuis. 

Wij blijven altijd openstaan voor andere mede-professionals om mee in contact te komen om gezamenlijk de zorg te verbeteren. Heb jij cliënten met een huid, haar of Oedeemgerelateerde aandoeningen? Neem dan hier contact met ons op.

Van Leeuwen Huidtherapie - partners - het - team

Onze partners

Van Leeuwen Huidtherapie - partners - Facilitaire stichting gezondheidszorg

Het gezondheidscentrum De Hoed, onderdeel van FSG op het Kampveld, huisvest ons. Hier werken we nauw samen met de Studentenarts SGZ, vooral op het gebied van acne(littekens). Ook bevinden AVEA Verloskundigen, Gelton Psychologie, Tandartspraktijk Kampveld, en de bloedafname van het Reinier de Graaf zich hier.

Van Leeuwen Huidtherapie - partners - Reinier de Graaf Gasthuis

Binnen het Reinier de Graaf Gasthuis werken wij nauw samen met het Borstkankercentrum, Prostaatkankercentrum en het Wondexpertisecentrum. Tijdens het nazorgtraject kan een huidtherapeut veel betekenen voor mensen met bestralingsklachten, oedeem en chronische wonden.

Van Leeuwen Huidtherapie - partners - Reculpt Clinic

Lipoedeempatiënten profiteren van een multidisciplinaire aanpak. Resculpt Clinic, het vooraanstaande expertisecentrum voor vetbehandelingen, inclusief liposuctie voor lipoedeem, biedt nauwe samenwerking in zowel voor- als nazorg, om het traject optimaal te benutten.

Van Leeuwen Huidtherapie - partners - Laser vision

Sinds XXXX werkt Van Leeuwen Huidtherapie samen met Laservision, een toonaangevende leverancier van laserapparatuur. Hun expertise in laserontharing, met de LightSheer Desire als gouden standaard, ondersteunt klanten bij het maken van de beste keuzes voor (para)medische producten, gebaseerd op kennis en vertrouwen.

Partner worden?

Vul het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over een eventuele samenwerking!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

"Geen huid is hetzelfde. Er bestaan dan ook geen standaardbehan­delingen. Goede huid­the­rapie staat of valt met een per­soon­lij­ke aan­pak. Niet alleen voor jouw huid, maar ook voor jezelf. Bij onze praktijk voor huid- en oedeemtherapie ben je in goede handen."