Skintip hydratonic mist

“Mijn huidverzorging routine is pas compleet met de Hydratonic en Mesoestetic. Het zorgt voor extra hydratatie en levert een waardevolle bijdrage voor ieder huidtype!”
– Lissa, Huidtherapeut

Een tonic (ook wel een toner genoemd) wordt gebruikt na het reinigen van het gelaat. Dit is stap 2 van de huidverzorgingsroutine en zorgt ervoor dat de huid wordt gekalmeerd. Daarbij worden werkzame stoffen van de serums beter opgenomen. Echter bevatten sommige tonics/toners uitdrogende alcohol dat wordt omschreven als alcohol denat of ethanol in de ingrediëntenlijst. Door de verdamping van alcohol op onze huid hebben deze producten een verfrissend en ontvettend effect, maar kunnen ze de huid ook irriteren en uitdrogen. Precies iets wat we niet willen van een toner!

De hydratonic mist van Mesoestetic is vrij van deze irriterende stoffen. Het bevat onder andere rozenwater. Dit verwijdert alle bacteriën, hydrateert, en maakt de huid zacht. Ook het pareltje panthenol (vitamine B5) zit in de Hydratonic mist. Panthenol is een sterke antioxidant die de hydratatie van de huid verhoogt, de wondgenezing bevordert en roodheid van de huid vermindert. Ook alteromonas en lactobacillus ferment extracten zijn toegevoegd. Deze enzymen ondersteunen de huid met de afweer van schadelijke stoffen.

Al met al een echte topper voor in je routine! En niet te vergeten, deze hele fijne Hydratonic mist is geschikt voor ieder huidtype!

Krijg je niet genoeg
van onze blogs?

Blog

Stress en lipoedeem

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent huid- en oedeembehandelingen? Mis niets! Ontvang als eerste het laatste nieuws en profiteer van speciale voordelen. 

Of deel deze blog op jouw kanalen!

Plan een afspraak in

Plan vandaag nog jouw intakegesprek voor een behandeling in! Samen werken we aan een gezondere toekomst voor jou.